Concours D'elegance - Paleis Het Loo 1 en 2 juli 2017

We organiseren natuurlijk wel vaker leuke evenementen, onze zomerbarbecues zijn in die zin altijd druk bezocht. En we hebben voor deze zomer weer wat nieuws bedacht! We zullen deelnemen aan het 13e Concours D’elegance op 1 en 2 juli 2017. Want wat is er leuker dan op een mooie dag met het hele gezin langs oldtimers slenteren met op de achtergrond het prachtige Paleis Het Loo? 
 
Uitnodiging
Concours d'Elegance Apeldoorn
 
Oblivion neemt deel aan dit evenement met een prachtige Hospitality tent. Lees: wij staan met de nodige hapjes en drankjes klaar voor onze relaties. Er is van alles te beleven. Naast het Concours is ook Het Loo geopend en kunnen de tuinen worden bezocht. Als het weer een beetje meewerkt wordt het een prachtig weekend!
 
In het midden van het terrein zal een catwalk van ruim 30 meter worden gebouwd waar niet alleen modeshows zullen plaatsvinden maar waar ook dagelijks automobielen over heen zullen rijden. Onder leiding van Werner Budding en Dick Braakhekke worden er bijzondere presentaties en interviews gehouden. 
 
We maken er vanuit Oblivion een heel informeel programma van: kinderen en andere familieleden van relaties zijn dan ook uitdrukkelijk van harte uitgenodigd! Meer informatie over het programma / de activiteiten etc. treft u aan op: http://www.concourselegance.com/nl/ 
 
We zouden het heel erg leuk vinden als we u (samen met uw gezin) mogen verwelkomen. Stuur een berichtje aan Yvette Duijs (duijs@oblivion.nl) en geef aan hoeveel kaartjes u wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat u deze op tijd in huis hebt.