Inzicht

Inzicht

Via de meetdata van een telemetriemeter is het verbruik en vermogen tot op het kwartier nauwkeurig te volgen. EnergyAlert genereert maandelijks rapportages met een samenvatting van de energietotalen van de afgelopen maand. Op deze manier kunt u eenvoudig ingrijpen bij onverwachte veranderingen. Meten is weten en bewustzijn doet besparen. Overzichtelijke maandrapportages zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent.

EnergyAlert is geen softwarepakket dat u binnen uw eigen infrastructuur installeert. EnergyAlert is een webapplicatie die u dagelijks de gegevens aanreikt waarmee u uw energieverbruik kunt controleren en monitoren. Die gegevens worden op uw eigen beveiligde website maandelijks gepubliceerd, en zijn daar altijd tot uw beschikking. Op uw PC maar ook op uw iPad of mobiele telefoon. EnergyAlert stelt u in de gelegenheid om meetgegevens, normgegevens en landelijke kengetallen om te zetten in praktische managementinformatie. Met behulp van unieke functionaliteit krijgt u het inzicht in uw verbruiks-, vermogens- en kostenontwikkelingen dat nodig is om uw energiehuishouding uitvoerig te controleren en monitoren. U bepaalt zelf welke functionialiteiten u wenst te gebruiken en ontvangt de gegevens die u daarvoor nodig hebt. Al deze unieke functionaliteit is beschikbaar op uw eigen EnergyAlert-webomgeving.

Mocht u vragen hebben of wenst u meer informatie over wat EnergyAlert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.