Overzicht

Overzicht

Uw gehele energiehuishouding geordend te zien op het dashboard. EnergyAlert geeft u een compleet inzicht in uw energiehuishouding. Via het dashboard is het totaal van het energie- en gasverbruik in duidelijke grafieken te zien. Tevens kunnen de besparingsdoelen eenvoudig in het oog gehouden worden. Met EnergyAlert behoudt u de totale controle.  

Het blijft raar. U bent voor de uitvoering van uw bedrijfsprocessen afhankelijk van uw energiehuishouding, maar voert hierop maar beperkt controle uit, met als gevolg dat u al jarenlang energiefacturen betaalt waarvan u absoluut niet weet of u die energie ook daadwerkelijk heeft verbruikt. Laat staan dat u onverwachte verbruikspieken kunt verklaren of dat uw verbruik eigenlijk wel binnen de marges van een op uw situatie toegesneden benchmark valt.
Met abonnement op de dienstverlening van EnergyAlert maakt u definitief een eind aan deze situatie. Vanaf dat moment controleert u uw facturen met behulp van gevalideerde meetgegevens. Ook krijgt u foutmeldingen wanneer vooraf ingestelde grenswaarden worden overschreden, zodat u doelgericht actie kunt ondernemen. Waarmee de controle over uw energiehuishouding weer ligt waar deze ook hoort te liggen. Bij u!

Mocht u vragen hebben of wenst u meer informatie over wat EnergyAlert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.