Voor wie is het bedoeld?

EnergyAlert is voor iedereen die inzicht in verbruik wil. Die het raar vindt dat hij maandelijks of jaarlijks veel geld betaalt, zonder enig idee te hebben waaraan, waarvoor en waarom. EnergyAlert geeft inzicht en overzicht, zodat u kunt meten hoeveel energie u bespaart, of hoeveel het nieuwe pand kost. Hoeveel de nieuwe verwarming kost aan energiekosten en hoeveel het scheelt als u de kachel een uurtje later aan zet. Inzicht in verbruik, want bewustzijn doet besparen.

 

EnergyAlert is gericht op de zakelijke markt. Om gebruik te kunnen maken van de zeer nauwkeurig automatisch aangeleverde meetgegevens moet u de beschikking hebben over een telemetrie- of slimme meter. Het is uiteraard ook mogelijk om iedere maand zelf uw meterstanden in te geven zodat u aan het eind van de jaar een overzicht hebt van uw energieverbruik. Met de automatisch aangeleverde meetgegevens hebt u echter beschikking over alle informatie en gegevens voor optimaal overzicht en inzicht.

Neem contact op met EnergyAlert voor een vrijblijvende offerte op maat!

Mocht u vragen hebben of wenst u meer informatie over wat EnergyAlert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.