Over EnergyAlert

Workshops energiebeheer gemeenten

EnergyAlert organiseert samen met verschillende partners vanaf 1 januari 2017 verschillende workshops in het hele land. Bij deze workshops zijn gemeenten en overheden aanwezig. 
 
Om alvast een voorproefje te geven op het programma: We gaan tijdens de workshop een aantal zaken behandelen waar wij bij onze projecten veel mee te maken krijgen.
 
- De kwestie grootverbruik/kleinverbruik
- Het plaatsen van slimme meters
- Het inzicht krijgen in het verbruik van de verschillende aansluitingen 
- Het beter kunnen budgetteren van verbruik en kosten
- Het structureren van alle aansluitingen
- Factuurcontrole
 
Uiteraard zullen we deze zaken toelichten aan de hand van een aantal concrete cases van onze referenties, waaronder gemeente Renkum, gemeente Haarlemmermeer en gemeente Heerhugowaard. 
 
Als u aanwezig wilt zijn bij deze kosteloze workshops dan bent u van harte welkom. U kunt uw aanmelding sturen naar ruben@energyalert.nl en dan ontvangt u de officiele uitnodiging. 
 
 
Lees verder >>

Voor wie is het bedoeld?

EnergyAlert is voor iedereen die inzicht in verbruik wil. Die het raar vindt dat hij maandelijks of jaarlijks veel geld betaalt, zonder enig idee te hebben waaraan, waarvoor en waarom. EnergyAlert geeft inzicht en overzicht, zodat u kunt meten hoeveel energie u bespaart, of hoeveel het nieuwe pand kost. Hoeveel de nieuwe verwarming kost aan energiekosten en hoeveel het scheelt als u de kachel een uurtje later aan zet. Inzicht in verbruik, want bewustzijn doet besparen.

Lees verder >>

Wat is EnergyAlert?

EnergyAlert is een online energieverbruiksmanager, waarmee u uw energiekosten blijvend verlaagt. Uw energieverbruiken worden geregistreerd en bewaakt. EnergyAlert leest de data van uw meter of meetbedrijf in, daardoor kunt u op elk gewenst moment van de dag uw verbruik zien en handelen als dat nodig mocht zijn. We geven inzicht in verbruik. U neemt online een abonnement op de dienstverlening van EnergyAlert en maakt daarmee optimaal gebruik van de diensten die hieraan gekoppeld zijn: het uitlezen, het bewaken, het sturen van alert e-mails, maandelijkse rapportages e.d. EnergyAlert is dan ook een onmisbaar instrument bij de verlaging van uw energiekosten.

Lees verder >>

Overzicht functionaliteiten

In het 'Overzicht Functionaliteiten' vindt u alle toepassingen die binnen EnergyAlert mogelijk zijn. Bij alle mogelijkheden staat een uitgebreide uitleg en tevens de mogelijkheid om vragen te stellen over de upgrade.

Lees verder >>

Training EnergyAlert

Overweegt u EnergyAlert aan te schaffen of bent u al gestart met het gebruik hiervan? Meld u dan aan voor de Basistraining EnergieAlert en leer alles over de mogelijkheden van het programma. Tijdens deze eendaagse workshop krijgt u onder begeleiding van een deskundige trainer inzicht in het gebruik en de functionaliteiten van EnergyAlert.

Lees verder >>

Wij helpen scholen om minder energie te verbruiken.

Lees verder >>

Disclaimer

Lees verder >>

Archief

Lees verder >>