Nieuwe functionaliteit: Budgetteren en Rapporteren

Met EnergyAlert proberen we voortdurend de applicatie nieuwe functionaliteit mee te geven waar we de wensen van onze gebruikers ter harte nemen. Daarom zijn er nu een tweetal nieuwe functies in de applicatie: Budgetteren en Rapporteren. Met de 'rapporteren' functie is het gemakkelijk gemaakt om in 1 oogopslag een compleet overzicht te krijgen van het energieverbruik van de organisatie. De 'budgetteren' functie geeft multisite organisaties de mogelijkheid om de energieprijzen in te voeren in aan de hand van deze prijzen de totale kosten van het verbruik te zien. Ook maakt de applicatie een voorspelling van het verwachte verbruik voor de toekomst. Als u graag gebruik wilt maken van deze nieuwe functionaliteit dan horen wij het graag!

Rapporteren

Energiemonitoring is een belangrijk onderdeel richting energiebesparing. Door inzicht in verbruik is het mogelijk om te zien waar besparingen mogelijk zijn en of duurzame investeringen zin hebben gehad. Om dit nog eenvoudiger te maken is de functie rapportages ontwikkeld. Door deze functie kunnen gebruikers van EnergyAlert zelf een rapport samenstellen waardoor in één oogopslag te zien is welke locaties aandacht behoeven en welke locaties juist goed presteren. De precieze inhoud van de rapportage is zelf in te regelen.

Budgetteren

De kosten van energie zijn een grote kostenpost voor veel organisaties. Een groot gedeelte van de gebruikers van EnergyAlert heeft meerdere locaties in beheer. Met de functie budgetteren wordt van deze locaties de kosten inzichtelijk gemaakt. Behalve de kosten maakt de applicatie een voorspelling voor de toekomst. Ook is het mogelijk om een budget in te geven zodat de gebruiker kan zien of de gebudgetteerde kosten overeenkomen met het werkelijke verbruik.