[Nieuw] EnergyBattles!

Behalve onze zakelijke monitoringsapplicatie EnergyAlert verzorgen we voor veel partijen ook een combinatie van monitoring. We richten ons dan behalve op het zakelijke inzicht ook op het inzicht voor particulieren. Daaruit is de EnergyBattle geboren.

 

Met de EnergyBattle richten we ons op het activeren van de personen die energie moeten gaan besparen. Wij faciliteren onze SlimmemeterPortal.nl aan de organisatie en we zorgen ervoor dat hier alle relevante informatie over het verbruik en de besparingen zichtbaar worden. De deelnemers kunnen hier hun verbruik volgen en in dit geval kunnen de studenten op deze manier eenvoudig zien of ze de maandprijs gaan winnen of niet. Een gezonde competitie en een stok achter de deur!

 

Ook voor de Freonen fan Fossylfrij Fryslân verzorgen we een project rondom energiebesparing. Alliander, Rabobank, gemeente Leeuwarden en Culturele Hoofdstad 2018 zijn mede participanten in dit traject. We organiseren een energybattle voor 13 energiecoöporaties in Friesland en hopen dit uit te kunnen gaan breiden in de toekomst.

 

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!