Multisite

Multisite

EnergyAlert biedt als enige tool de mogelijkheid om meerdere EnergyAlert meters samen te voegen in een groep en deze te vergelijken. Het maakt voor ons niet uit welke netbeheerder of energieleverancier u heeft. Het is mogelijk om groepen naar eigen inzicht samen te stellen. Binnen deze groepen worden verbruiks- en vermogensgegevens getoond, evenals de CO2 uitstoot.

Bedrijven en organisaties met meerdere EnergyAlert-abonnementen kunnen de meters waarvoor deze abonnementen zijn afgesloten zeer eenvoudig naar eigen inzicht groeperen. Binnen de Multisite-omgeving is het vervolgens mogelijk rapporten op te stellen per meter, per groep, voor een aantal groepen en voor het totaal aantal abonnementen. Gewoon via drag and drop. Daarbij zijn meters ook in meerdere groepen te plaatsen. Zo kunt u een verdeling maken per regio, maar ook per beheerder, of per gebruikerstype. De keuze is volledig aan u. EnergyAlert staat niet voor niets bekend als het meest gebruikersvriendelijke systeem op de markt!

Mocht u vragen hebben of wenst u meer informatie over wat EnergyAlert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.